Trött på att hålla ordning på och hantera alla kvitton på företaget?

Jag bara måste ge alla er företagare ett tips där ute som har förenklat vardagen något enormt för mig den senaste tiden, nämligen digital kvittohantering. Jag som alltid haft ett arbete som innebär många både inköp och resor har haft ett heltidsjobb bara i att hålla ordning på alla kvitton känns det som. Det var alltid nått kvitto som kom bort och så fick man spendera flertalet timmar till att fullständigt leta ihjäl sig efter detta.

Fotografera kvittot och låt systemet ta hand om resten

Sedan vi implementerade digital kvittohantering hos oss har allt förändrats. Jag hade inte en aning om att vi faktiskt spenderade så mycket tid för manuell kvittohantering som vi faktiskt gjorde, vilket jag lagt märke till nu när vi inte längre behöver göra detta. Det som är så himla bra med digital kvittohantering är att du endast behöver fotografera kvittot när du får det i handen och därefter tar systemet hand om resten. Hur bra är inte det? Jag kan inte fatta varför vi inte tänkt på detta tidigare.

Systemet tar över i stort sett alla tidigare manuella processer

När man fotograferar eller scannar kvittona i tillhörande app så kopplas det därefter automatiskt till den rätta transaktionen, man kan liksom släppa kontrollen över kvittot så fort man lagt in det i appen. Inte nog med detta så räknar även systemet ut vad det är som är avdragsgillt samt hur mycket det är som skall dras av i moms. Det ser även till att alla era fakturor som skall med i bokföringen hamnar på rätt plats. Det här är ju i annat fall manuella arbetsuppgifter som tar hur mycket tid som helst. Så ett tips till er som är trötta på kvittostressen: skaffa digital kvittohantering idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: 53s